Succes skabes fra et godt fundament

 
Artphobia ligger i hjertet af Haderslev, omgivet af kultur, inspiration og liv. Kulturen og livet i byen betyder meget for os, da dette er med til at skabe fundamentet for succes og udvikling.
 
Samarbejde og fællesskab giver os muligheden for at løse mange opgaver, til overkommelige priser. Vores netværk og gode relationer betyder meget for os, da disse er med til at skabe en dyb forankret lokalforståelse, som igen kan skabe udvikling og liv.
 
Vi fokuserer på løsninger og udvikling fremfor problemer. 
 
Artphobia ejes og drives af André Christian Lyngedal, en personlighed, som i mange år har været aktiv i det lokale og har bidraget til vækst og succeshistorier i hele området.
 
”Det lokale sammenhold, såvel som identitet, er noget som betyder meget for mig, og gennem forståelse og respekt ønsker jeg at skabe et fundament, som kan udvikle sig og blomstre”   
- André Christian Lyngedal 
 
Direktør - André Christian Lyngedal:
Med mere end 20 års erfaring indenfor reklamebranchen og mange år som udøvende musiker og kunstner, forbinder André mange af virkelighedens brikker til et mere samlet billede, som baner vejen for indsigt og udvikling. 
 
Marketing Konsulent - Jesper Bent Kølbel Skov:
Med fokus på nye trends og muligheder, bidrager Jesper med indsigt og egenskaber, som kan skabe løsninger og bruge nye muligheder i et samlet puslespil.